Nemt – også selvom alle ikke skifter DØRENE

Selv om det ikke er alle beboerne der skal have skiftet dørene ud, så kan vi tilpasse farver, struktur og udskæring mv. Dvs. at de nye døre vil stadig kunne laves i samme stil, men vil fastholde egenskaberne fra vores sikkerhedsdøre og ståldøre fra Daloc.

Det er ikke dyrt at sikre sig

En udskiftning af hoveddørene i samtlige lejligheder vil være mest fordelagtig for alle, da det har en betydelig indflydelse på effektiviteten i monteringsfasen. De nye døre vil alligevel skulle skifte en gang i fremtiden.

Vi kommer og foretager opmålinger, hvorefter vores erfarne dørmontører implementerer de nye døre i boligerne. Dette gør processen enkel for jer.

Valget af sikkerhedsdøre og ståldøre, der passer bedst til jeres behov og finansiering, træffer I ved en ordinær eller ekstraordinær generalforsamling.

Kontakt 7171 2727

Kontakt os

Indtast dine oplysninger nedenfor – så kontakter vi dig med et gratis sikkerhedscheck eller svarer på dine spørgsmål.

  Upload op til 20 MB


  Den ultimative lejlighedsdør

  Sikkerhed er en af de egenskaber, som den ultimative lejlighedsdør bør have, hvis den skal kunne beskytte boligen. Det er bl.a. imod brand, støj, indbrud og livsfarlige brandgasser.

  Sikkerhed og andre fordele

  Når dørene er sat i, er det ikke kun den nedsatte risiko for indbrud der giver noget. Det er også den øgede tryghed, der tæller. Vi ser også tit at folk overraskes positivt over, hvor stor en dæmpning døren giver i forbindelse med støj, lugt og kulde fra omgivelserne.

  Det er en energirigtige dør i vores sortiment, som samtidig holder tyvene ude. Chancen for at de bliver opdaget eller opgiver, stiger med den sikringsklasse, som I vælger.

  daloc-sakerhetsdorr-i-kroyers-plads