Uvidenhed er den største risiko

Hvor godt beskyttet er du lige nu?

Desværre er der mange, der tror, at deres nuværende dør er tilstrækkelig. Derfor gør de ingenting, før det er for sent. Problemet er manglende viden og gamle vaner. Men tiderne har ændret sig. Din nuværende dør er formentlig lige så gammel som den ejendom, du bor i, og fremstillet efter datidens standard. Din sikkerhed afhænger af din egen viden.

Øget behov for sikkerhedsdøre

Samtidig med at folks viden om betydningen af sikkerhedsdøre er lav, stiger antallet af indbrud. En forklaring kan være, at folk i dag har flere ting i hjemmet, som tyve nemt kan sælge, f.eks. dyre elektriske apparater. Også brande er blevet farligere, fordi der i dag findes flere materialer, der afgiver giftig røg, når de brænder.

Lad os skræddersy en løsning til din forening eller dit hjem

Vi har mange års erfaring inden for en bred vifte af sikringsmuligheder. Det gælder alt lige fra Dørsikring i form af sikkerhedsdøre og ståldøre, men også sikring af selve låsen, som vores moderselskab Wegges Låse & Sikring er eksperter indenfor.

Derfor kan vi hurtigt vurdere hvilket behov der reelt er, og finde en løsning der passer lige netop til din situation og dit behov.

Kontakt 7171 2727

Kontakt os

Indtast dine oplysninger nedenfor – så kontakter vi dig med et gratis sikkerhedscheck eller svarer på dine spørgsmål.

  Upload op til 20 MB


  Døre, der giver mere sikkerhed

  I de fleste tilfælde er de svageste punkter dørbladene og de gamle karme af træ. Med en sikkerhedsdør eller ståldør fra Daloc kan du slappe helt af.

  De ser ikke bare godt ud og fungerer ligesom en almindelig entredør. De sikre de dig også langt bedre imod indbrudstyve. Udover at være nogle af de flotteste og mest avancerede sikkerhedsdøre og ståldøre på markedet, så lever de også op til alle de nødvendige klassificeringer for brand, lyd og røg mv. 

  Det er ikke nok at skifte låsene på dørene

  Det er en udbredt misforståelse, at det er låsen, som tyvene angriber. Det er som regel dørbladet eller den gamle dørkarm af træ, der er de svageste punkter.

  De hageformede nokker og låsens hagerigler holder dørbladet fast i stålkarmen, så døren stort set er umulig at bryde op.

  Mærk forskellen med vores døre fra Daloc

  Mange mennesker er generet af råben og skrigen, træk og ubehagelige lugte fra opgangen. Mange tror, at det skyldes tynde vægge eller dårlig isolering. Det de ikke ved, er at man kan gøre noget ved problemet med en dør af høj kvalitet.

  En sikkerhedsdør eller ståldør fra Daloc beskytter nemlig ikke kun mod indbrud. Den holder også larm, lufte og andre gener ude. Vores døre skaber et mere stille og hyggeligt hjem.

  Daloc_S43_og_D43_sikkerhedsentrédør_dørsikring_københavn

  A title

  Image Box text